Software gratis
     
 

  Blog software gratis download

       
       
       
       
  WordPress er web-software, du kan bruge til at skabe en smuk hjemmeside eller blog. Vi vil gerne sige, at WordPress er både gratis og uvurderlige på samme tid. Kernen software er bygget af hundredvis af lokalsamfundet frivillige, og når du er klar til mere der er tusindvis af plugins og temaer til rådighed til at omdanne dit websted i næsten alt du kan forestille dig.   Blogger er en blog-udgivelse, der giver flere brugere blogs med tidsstemplede poster. Blogger giver sine brugere til at vælge fra forskellige skabeloner og derefter tilpasse dem. Brugere kan også vælge at oprette deres egne skabeloner ved hjælp af CSS.
       
  Tumblr er så let at bruge, at det er svært at forklare. Vi gjorde det virkelig, virkelig nemt for folk at lave en blog og lægge hvad de vil på den.Historier, fotos, GIF, tv-shows, links, vitser, dumme vittigheder, smart vittigheder, Spotify spor, mp3'er, videoer, mode, kunst, dybe ting.Tumblr er 221 millioner forskellige blogs, fyldt med bogstaveligt uanset hvad.   Medium er en blog, der giver brugerne mulighed for at dele og opleve viden, ideer og historier. Det er en personlig blogging site, der giver brugerne mulighed for at sende deres skrifter af mere end 140 tegn med indlejrede billeder. Brugere lige fra journalister til amatør kokke skabe, post, forlader noter og tilføje anbefalinger om medium.com. Sitet hjælper også brugerne med at finde deres målgruppe med en mindre indsats.
       
  Svbtle En blogging platform designet til at hjælpe du tror. Instrumentbordet er en strøm af upublicerede ideer, eller udkast til værker-in-progress, på venstre side, og en liste over publicerede artikler til højre. Den er designet til at hjælpe dig kuratere tanker og historier, arbejde på dem langsomt, og offentliggør når du er klar.   Quora er et spørgsmål-og-svar hjemmeside, hvor der oprettes spørgsmål, besvaret, redigeret og arrangeret af dets fællesskab af brugere.
       
  Postach.io Den Evernote Powered blogging platform Den nemmeste måde at blogge. Du skal blot tilslutte en bærbar pc og tag noter "udgivet".Opret en gratis web-stedet på 30 Seconds en ny blogging platform, der forvandler din Evernote-notesbog i et content management system.    Google+
       
 
 

Software gratis