Software gratis
     
 

  CRM-software gratis download

       
       
       
       
  Sukker er en komplet CRM-løsning, der automatiserer din kerne salg, kundeservice og marketing processer, med fokus på den enkelte   Reflect CRM -software gør det muligt for virksomheder at nemt spore kundeforhold information, interaktioner, noter, opgaver og begivenheder. Kontakt management hjælper virksomheder kender deres kunder bedre og opbygge stærkere relationer med kunderne.
       
  tinyManager er et lys, hurtig manager for kunden. meget lille Customer Relationship Management.   OpenCMS fra Alkacon Software er en professionel, let at bruge hjemmesiden content management system. OpenCMS hjælper indhold ledere verden over til at skabe og vedligeholde smukke hjemmesider hurtigt og effektivt.
       
  So-net er et nyt SRM-system udviklet af ukrainske selskab Information Systems. Denne bløde løser en bred vifte af problemer reffering til generel aktivitet indretning af din virksomhed og samarbejde med kunder. Det omfatter også en række moduler, der er nødvendige for kontoransatte og virksomhedsledere. Projektet er nem at bruge og sætte op, det også kan tilføjes med nye moduler, der er udviklet specielt til et problem stillet af.   eMail Broadcast CRM er en e-customer relationship marketing software med indbygget HTML / Tekst editor og e-mail-liste databasesystem, for gruppe udsendelse af 1to1 personliggøre beskeder.
       
  CRMadar 3.0 er designet til at give dig den viden, du bliver nødt til at udvikle og implementere smartere kunde strategier samt maksimere overskuddet. Det er en kraftig softwareløsning til Customer Relationship Management, Project Management, Workflow Management for små og mellemstore virksomheder. Den CRMadar ansøgning letter kontakten management, kampagnestyring og kundeservice.    
       

 

 
 

Software gratis