Software gratis
     
 

  Cloud-software gratis download

       
       
       
       
  OpenStack software styrer store puljer af computerkraft, opbevaring og networking ressourcer i hele et datacenter, lykkedes gennem et instrumentbræt eller via OpenStack API.OpenStack arbejder med populære enterprise og open source-teknologier gør den ideel til heterogene infrastruktur. Open source-software til at skabe private og offentlige skyer.   Apache CloudStack er open source software designet til at implementere og administrere store netværk af virtuelle maskiner, som en meget tilgængelig, meget skalerbar infrastruktur som en service (IaaS) cloud computing-platform. CloudStack bruges af en række udbydere til at tilbyde offentlige cloud-tjenester, og af mange virksomheder til at give en lokal (privat) sky offer, eller som del af en hybrid cloud-løsning.
       
  Tonido din egen personlige sky Tonido Server giver dig adgang til alle dine filer på computeren fra en webbrowser, smartphone, tablet eller endda DLNA-aktiverede enheder. Ingen opsætning nødvendig.   Dyrk din virksomhed med Apptivo CRM, fakturering, Projekter, timesedler og mere. Nem, billig og integreret.
       
  Cloud Suite er en samling af web apps, beregnet til at blive kørt på en personlig server. Dette er en fremragende erstatning for den store sky, for dem, der er bekymrede over privatlivets fred. Fordi det ikke er drevet af et selskab, har du fuld kontrol over dine data.   Fotonettet Gør dine fotos til et køligt 4x4 fotonet! Lav en kølig 4x4 interaktiv fotonettet bruge vores nemme fotonettet app. Upload nogen billeder eller vælge nogen billeder fra dine Facebook-album til at skabe en fantastisk fotonet på bare 4 hurtige trin.
       

 

 
 

Software gratis