Software gratis
     
 

  Dataanalyse software gratis download

       
       
       
       
  Elki er en open source (AGPLv3) data mining software skrevet i Java. Fokus i Elki er forskning i algoritmer, med vægt på opsyn metoder i cluster analyse og outlier opdagelse. For at opnå en høj ydeevne og skalerbarhed, Elki tilbyder mange data indeks strukturer såsom R * -træer der kan give store performance gevinster.   Provalis Vi ser analyse forskelligt. Da både videnskab og kunst. Fordi mens analyse ikke i sig selv forbinde til kreativitet, en mere kreativ tilgang til at udvikle analyse software resulterer i sidste ende mere fleksible og brugervenlige værktøjer, med potentiale på tværs flere felter, mere relevans for flere seere, og så videre. Denne tilgang, og softwaren det har givet anledning til, er at tillade forskningsledere på verdensplan at blive lettere og omkostningseffektivt i toppen af deres spil - uanset om i dagens stærkt konkurrenceprægede akademiske arena, eller en lige så udfordrende og krævende global forretning økonomi.
       
  TANAGRA er et gratis data mining software til akademiske og forskningsmæssige formål. Det foreslår flere data mining metoder fra eksplorativ dataanalyse, statistisk læring, machine learning og databaser område.   Weka er en samling af machine learning algoritmer til datamining. Algoritmerne kan enten anvendes direkte på et datasæt eller kaldes fra din egen Java-kode.Weka indeholder værktøjer til data forbehandling, klassificering, regression, klyngedannelse, forening regler, og visualisering. Det er også velegnet til at udvikle nye maskine learning ordninger.
       
  RapidMiner En integreret miljø for machine learning, data mining, tekst minedrift, predictive analytics og business analytics.   SCaVis er et miljø for videnskabelig beregning, dataanalyse og datavisualisering designet til videnskabsfolk, ingeniører og studerende.Programmet indeholder mange open source software pakker til en sammenhængende grænseflade ved hjælp af begrebet dynamisk scripting.

 

 
 

Software gratis