Software gratis
     
 

  Datavisualisering software

       
       
       
       
  Style Anvendelsesområde Free Edition er et gratis dashboarding værktøj baseret på den avancerede kommercielle instrumentbræt og visualisering software udviklet af InetSoft, en innovator i business intelligence-software siden 1996.   Dash er realtime dashboards til din hjemmeside, din virksomhed, og dit liv. Dit første dashboard er fri for evigt.
       
  Style Anvendelsesområde Free Edition er en lille-fodaftryk server, der leverer webbaserede interaktiv Flash dashboards og visualiseringer, der kan deles i en organisation. Java-baseret program kan installeres på enhver Windows, Unix eller Mac desktop og kan tilsluttes til data i standard relationsdatabaser samt regneark. Den slags instrumentbrætter, som kan oprettes spænder fra overvågnings- og udøvende dashboards til sofistikerede interaktive visuelle analyse og business management dashboards.   Dashzen forvandler de data, du allerede indsamler ind i en strøm af handlingsrettede og meningsfulde indsigter. Dashzen bringer alle dine data på ét sted og fortolker, at data til meningsfuld information.Bringe dine data sammen på nye måder kan resultere i nye indsigter, nye ideer og bedre beslutninger.
       
  Visualiser dine data Lige på din PC med LumiraDesktop. Hurtigt opbygge flotte visualiseringer med blot et par klik. Visualiser store datamængder uden at ofre ydeevne, sikkerhed, eller skala.Maksimer data viden og drive umiddelbare resultater på tværs af virksomheden.

 

  Tableau Public er et gratis værktøj, der bringer data til livet. Lær at visualisere dine data. Inden for få minutter, kan vores gratis datavisualisering værktøj hjælpe dig med at oprette et interaktivt nemlig og integrere det i dit websted eller dele den. Alle kan skabe deres egen Infografik, det er så nemt og det er gratis. 
 
 

Software gratis