Software gratis
     
 

  Digital skiltning software gratis download

       
       
       
       
  Digital Signage bruges typisk til at informere eller annoncere. Der er store fordele for digitale skilte i forhold til traditionelle statiske skilte, herunder evnen til at opdatere indholdet eksternt via internettet, tilpasse skærmene til din seere og endda interagere med din lokale publikum. Kender du de tv-skærme, du ser installeret i flere og flere offentlige områder som butikker, restauranter, over benzinpumper, menu mad bestyrelser og masser af andre steder. Nå, der hedder Digital Signage.   Rise Vision Free Digital Signage Software Rise Vision gratis open source digital skiltning software platform har alle de funktioner, du skal bruge for at opbygge og fuldt styre en høj kvalitet skærm netværk af enhver type eller størrelse Og den bedste del? Det er gratis!

 

       
  Launcher Dock Et gratis Windows værktøj til at styre den måde, du starter og dock dine programmer på en enkelt eller flere skærme gratis download. ”Det fungerer fantastisk til video vægge.”Tilpas den måde computeren starter. Åbn alle dine foretrukne programmer automatisk, når du logger på.   FrontFace Lockdown Tool Beskyt og låse enhver Windows-pc, der bruges som Public Kiosk Terminal eller for Digital Signage-applikationer!
       
  doPublicity Digital Signage manager er en gratis Digital Signage-software, der virker på alle Windows-pc sluttet til et fjernsyn eller monitor.Softwaren viser billeder, video, Hjemmesider, brugerdefinerede meddelelser og RSS-feeds.   Signagelive Digital skiltning software som en service Vi leverer software, servere og støtte; du giver det budskab cloud-baserede software bare logge ind på Signagelive fra din web-browser til at uploade, tidsplan og implementere dine digitale medier. Du vil finde alle de værktøjer, du har brug for at overvåge og rapportere om dine digitale skiltning spillere på ét sted, ingen software installation nødvendig.
       
  Xibo Digital Signage for alle! Kraftfuld Open Source Digital Signage content management system og Windows / Ubuntu display afspiller software gratis download.Download og køre på din egen webserver gratis. Behov CMS hosting? Prøv Xibo i skyen.   DisplayOp Free Edition boxshot befri Den gratis Digital Signage software til skoler, foreninger, offentlige tjenester og virksomheder. The Free Edition er en enkelt bruger version af DisplayOp uden tidsbegrænsninger. Den styrer en tilsluttede skærmenhed. Det er naturligvis muligt at installere DisplayOp Free Edition på flere computere. Denne udgave giver mulighed for brug af en spiller med én skærm. 
       
  Digital Recall Digital Signage er ethvert elektronisk display (såsom en LCD eller LED-skærm), der bruges til at vise indhold såsom tekst, billeder, videoer osv ree download. Klik på billedet for at se en kort video HVORDAN ER digital skiltning END "traditionelle" SKILTNING? Digital skiltning normalt styres fra en ekstern placering, og er i stand til løbende at ændre, hvad der vises. Traditionel skiltning (typisk trykte medier) kræver nogen fysisk gå og sætte op eller tage ned skiltning, og det er statisk.    
 
 

Software gratis