Software gratis
     
 

  Kiosk software gratis download

       
       
       
       
  Porteus KioskPorteus Kiosk gør sikring af din offentlig adgang computer nemmere end du tror.Du behøver ikke længere at være en teknisk guru til at tilpasse, låse og installere din egen kiosk.Ingen grund til at bekymre sig om virus, malware eller brugere installerer uønsket software. Brug Porteus Kiosk til at vise information, reklamer, billeder eller streame videoer på digital skiltning implementeringer. Det kan også fungere som en diskløs arbejdsstation i virksomheder, der anvender browsere som det vigtigste arbejdsredskab såsom kundesupportcentre.   KIOSK Classic software er en mulighed for projekter, som måske ikke engang skal bruge kiosk hardware.PC'ere kan konfigureres til at køre i ”kiosk mode”, som forhindrer brugere i at få adgang visse systemfunktioner. Open Source Edition til studie og privat brug.
       
  WEBCONVERGER Den No. 1 Opensource Web Kiosk. Converge din it på nettet   Kiosk software låser ned din offentlig computer eller kiosk, hjælper dig sikkert vise din hjemmeside eller applikation. Software er velegnet til biblioteker, lufthavne, hoteller, Internet og Cyber cafeer.
       
  Øjeblikkelig WebKiosk / UB , alias ubegrænset browsing smag, er et frit styresystem designet til web kiosker og multi-user web arbejdsstationer (cafeer, kontorer, skoler, hoteller, hospitaler, biblioteker) på standard (selv diskless) PC hardware.    
       
  SiteKiosk Windows / Android SiteKiosk Vinduer & Android Den rigtige software løsning til at sikre sikkerheden og låsning af Windows-pc'er, Internet kiosker og Android-tablets, der er udstationeret i ubemandede offentlige steder.   Mit Film Kiosk er et videobibliotek Management System til YouTube, MP4, FLV, AVI, dvd'er og Blurays. Denne kraftfulde og alligevel nem at bruge database-software er blevet designet til at gemme, organisere og administrere dine YouTube-videoer, lokale videofiler og filmsamling. Systemet er i stand til at lagre tusindvis af poster, herunder navn, beskrivelse, genre, dækning billede, trailer og selv brugerdefinerede kategorier.

 

 
 

Software gratis