Software gratis
     
 

  Kirke regnskabs software gratis download

       
       
       
       
  ChurchWare forenkle den måde, de spore donationer og løfter fra deres tilhængere. Tiende vil udskrive en bred vifte af rapporter til kasserer og for donorer, herunder en rapport til indkomstskat gratis download.   Donarius Nonprofit eller kirke ledelse behøver ikke at være en udfordring, når du holde styr på dine medlemmer, bidrag, løfter og mere med nem-at-bruge Donarius nonprofit og kirke management software. Billigt prissat, vi endda lade dig prøve det gratis før køb med vores downloades demo-program.Se hvorfor over 2000 kirker og almennyttige organisationer over hele verden bruger Donarius at håndtere og spore alt fra donation kvitteringer, at medlemskab vagtplaner, til alt andet, der lader dig køre din organisation gnidningsløst.
       
  ChurchTrac for WindowsChurch management software til at holde styr på dine medlemmer, udsigter, fremmøde, bidrag, kalender og meget mere! Helt fri op til 100 navne. Hent og installere på din pc. Den er nem at bruge kirken software, der ikke vil bryde bank. ChurchTrac er en kirke database til at holde styr på mennesker, grupper og fremmøde, kalender og økonomi.   ChurchInfo er en frikirke database program til at hjælpe kirker spore medlemmer, familier, grupper, løfter og betalinger. Vores funktion sæt er sammenlignelig med dyre kirke management software-pakker. Vores brugere er understøttet af en open source-samfundet af mennesker, der frivilligt bidrager med tid og energi på at gøre denne teknologi til rådighed for alle kirker.
       
  OpenLP - Open Source Worship Oplev kraften i open source i din kirke med gudstjeneste præsentation software designet til at passe, hvordan du ønsker at køre din tjeneste. Hurtig, fleksibel og nem at bruge, vil du have din tjeneste op og køre i et par minutter. Disse funktioner og en hel masse mere til en pris, der ikke kan slå.   ACTS er en frikirke management software / system, som er gratis og open source, kan nogen kirke downloade og bruge. Funktionerne omfatter medlemsoplysninger, check-in, værelse booking, regnskab, donation, etc. Denne software understøtter multi-brugere, netadgang, og indbygget web-baseret program moduler, som gør det muligt for kirker til at tilbyde online-tjenester for medlemmer at se personlige oplysninger , værelse booking, etc.
       
      TimeGain er en fakturering og konto management software giver mulighed for ubegrænset planlagte transaktioner, som derefter faktureres som de forfalder gratis download.
       
 
 

Software gratis