Software gratis
 

    Mode design software gratis download

       
       
       
       
  Edraw Max er et nyt mode design software, som giver dig et bredt udvalg af modeller og tøj i en række farver og stilarter til at designe mode kjole gratis download. Perfekt vektorbaseret mode design software med rigelige skabeloner!   Free T-shirt Maker er et alsidigt værktøj, der giver brugerne mulighed for at udskrive design på T-shirts. Dette gratis værktøj kan bruges til at personliggøre T-shirts og andet tøj fra skrivebordet med et designerværktøj. Dette softwareprogram kan bruges til at udskrive, e-mail og gemme de færdige produkter nemt og fejlfrit
       
  Flash tshirt designer er en software til mode desig bruges til at skabe brugerdefinerbar online t-shirt, krus, tøj varer, tasker, laptop skærm, iphone skærm, elektronik element, Hoodie, Sweatshirt, Baby element, tilbehør element, Caps, knapper, Herre Tie designe butik.   Fatpaint Lav et brugerdefineret design til en t-shirt, hoodie, sweatshirt og tank top. Brug webens bedste grafiske design software og logo maker til at lave en brugerdefineret skjorte. Til kvinde, mænd og børn. Du kan bruge Fatpaint som en almindelig desktop publishing applikation til at oprette sider. Du kan bruge det som et maleri og tegneprogram for at skabe billeder, logoer og illustrationer. Som fotoeditor til at manipulere farver og lave billedgendannelse, og du kan bruge den til at have din egen grafik trykt på forbruger-, forretnings- og salgsfremmende produkter, som du kan købe eller sælge.
       
  Virtual Fashion Professional Du vil kunne køre en komplet draperingsimulering for at se, hvordan tøjene tilpasser sig modelens udseende i henhold til den valgte type stof, som de ville, hvis de var virkelige. Du kan tilpasse din model, der ændrer holdningen, ansigtsbevægelsen, øjet, håret og hudfarven, og du kan endda anvende sminke.   Højre frisyre til dit ansigtsform En smigrende frisyre kan være den vigtigste enkeltfaktor i dit udseende. Det fortæller ikke alene om din karakter, det balancerer din krop, rammer dit ansigt og supplerer dit tøj og livsstil.
       
  Valentina , gratis mode design software. Open source mønstringsfremstillingssoftware. Denne software gør det muligt at oprette mønster ved hjælp af enten standardstørrelsestabeller eller en persons sæt målinger. Det blander nye teknologier med traditionelle metoder til at skabe et unikt mønstringsværktøj. Mønsterudarbejdelse er et mønsterfremstillingssystem, hvor længder og positioner af mønsterlinierne beregnes ved hjælp af matematiske formler. Disse formler afhænger af et sæt kropsmålinger enten fra en standardfigur eller fra en persons målinger.   Pattern Wizard Sådan designer du dine egne mønstre Print Fuld størrelse på din hjemmeprinter Pattern Wizard gør det nemt for dig at designe dine egne kunst og håndværk mønstre. Inkluderer 100 gratis mønstre! Du kan beholde dem bare for at prøve det. Tegn straks perfekte figurer Med mønsterguidenes linie-, rektangel-, cirkel-, bue- og kurveværktøjer kan du tegne perfekt med blot et par klik med musen. Så hvis du vil ændre en form, kan du blot klikke og trække den rundt.
       
  PAD Pattern Design Med sin brugervenlige grænseflade tilbyder PAD Pattern Design innovative funktioner, der giver dig mulighed for at anvende de mest kraftfulde værktøjer til mønsterdesign, klassificering, behandling, masse tilpasning og skræddersyet skræddersyning. PAD er yderst velegnet til industrielle mønsterdesign og gør komplicerede beklædningsgenstande. PAD frigør kreative magt hos professionelle mønsterdesignere ved at udstyre dem med de bedste CAD-værktøjer til rådighed for industrien.   GRATIS Wild Things Gratis software til nemt at designe og udskrive mønstre til hatte, tasker, fodtøj og andre sjove ting. Wild Things er nu tilgængelig på iPad App Store.
       
  Inkscape Et kraftfuldt gratis designværktøj Uanset om du er en illustratør, designer, webdesigner eller bare en, der har brug for at lave nogle vektorbilleder, er Inkscape gratis for dig! fleksible tegneværktøjer bredt filformat kompatibilitet kraftigt tekstværktøj Bezier og spirokurver.

Download Inkscape Extensions : Orig1. T-shirt Talje: Sara May Allington, Praktisk Syning og Dressing, 1917

 

  Optitex tilbyder et bibliotek med gratis tekstilmønstre downloads. Disse mønstre blev oprettet med Optitex produktlinje og er til fri brug af registrerede optitex-brugere.
       
  Patternade . Verdens nemmeste at bruge mønstringsoprettelsesstudio. Brug vores enkle online mønsterudkastsoftware til at skabe et professionelt mønster. Download dit mønster i PDF eller EPS format til udskrivning eller distribution. Indtast din email, og vi vil sende dig et link til et eksempelmønster du kan spille med   VDraw3.0 Den All-in-one Vector Graphic Editor Metasoft. VDraw er en alt-i-en vektor grafik editor til at lave nyhedsbreve, flyers, brochurer, plakater, logoer, kort, kalendere, grundplan, kort og virksomhedspræsentationer. Der er også mange forbedringer, og nogle røde VDraw3.0 giver dig mulighed for at opleve professionel tegning og redigering. Prøv det nu! Mønsterfyld VDraw giver mange mønstre, der kan bruges til at udfylde tegningsformer. Der er omkring 50 indbyggede mønstre og hele symbolsamlingen. Mønsterfyld i VDraw giver dig mulighed for at angive baggrundsfarve, fylde farve en og udfylde farve to, mønsterbredde og mønsterhøjde mv.
 
 

Software gratis