Software gratis
     
 

   Photo editor software til gratis download

       
       
       
       
  Photoscape   er en sjov og nem foto editor software til gratis download, der giver dig mulighed for at fastsætte og forbedre fotos.   Windows Movie Maker XP er et foto og video editor, skabe foto præsentationer, gratis downloade software.
       
  PhotoFiltre   er et foto editor software til gratis download komplet billede retouchering program. Det giver dig mulighed for at gøre simple eller avancerede justeringer til et billede og anvende en bred vifte af filtre på det   Paint.NET   er gratis billede og fotoredigering software til computere, der kører Windows er et gratis, let at bruge foto editor med understøttelse af lag, for hurtig foto optimering.
       
  GIMP er et gratis billede foto editor, kildebillede editor, foto editor BMP, gratis downloade software.   Pinnacle VideoSpin   er et foto editor software til gratis download, mix videoer, fotos og musik, video og foto editor.
       
  Photo! Editor er et foto editor software til gratis download tilbyder et komplet sæt af billedredigering værktøjer, kan du fjerne røde øjne med det samme, forbedre farven af billedet, lave sjove karikaturer, tilføje forbløffende lyseffekter, glatte, resample og beskære billeder. Det indeholder alt et digitalt kamera ejer muligvis rette eller forbedre deres fotos. Rediger og optimere fotos.    
       

 

 

Software gratis