Software gratis
     
 

  Samarbejde software gratis download

       
       
       
       
  AceProject Organiser. Spore. Samarbejde. Projekt tracking software til at styre dine opgaver, timesedler, dokumenter og udgifter.   eXo Platform er et open-source social-samarbejde software designet til virksomheder. Det er fuldt udbyggede, baseret på standarder, Extensible og har en fantastisk design.
       
  Sharetronix er et sikkert socialt netværk for din virksomhed. Samarbejd med dine kolleger, kunder og partnere.   Den Cynapse Fællesskab indeholder en økosystem for cyn.in brugere, udviklere, evangelister og open source-entusiaster til at finde ressourcer, bidrage og involvere at gøre Cyn.in en pålidelig, fleksibel og bedre kvalitet Collaboration software. I den sande ånd af open source, inviterer vi cyn.in brugere, entusiaster, udviklere fra hele verden for at udveksle ideer, give feedback, evangelisere Cyn.in til et større publikum, og deltage i at gøre Cyn.in verdens bedste open source-samarbejde software .
       
  Med Podio kan du organisere og forbinde alt, hvad du arbejder med. Administrer dine projekter, kunder, you name it. Arbejdet er struktureret - så alle ved, hvad de er meningen at gøre, mens altid holde synet af det store billede. Der er en bedre måde at WORKA frisk tage på samarbejde og at få organiseret.   Asana har re-forestillet hold kommunikation fra jorden op. Samtaler og opgaver er samlet på ét sted, så alt er handlingsrettet og gennemsigtig. Når mindre af din tid er brugt i e-mail, har du mere tid til at få arbejdet gjort.
       
       
       

 

 
 

Software gratis