Software gratis
     
 

  Scanner software gratis download

       
       
       
       
  VueScan® Scanner Software VueScan er et program til Windows, Mac OS X og Linux, der erstatter den software, der fulgte med scanneren.Hent VueScan i dag for at se, hvorfor 10 millioner mennesker har brugt den til at få mest muligt ud af deres scanner.   FreeOCR er et værktøj til Windows-pc'er, som gør det muligt at scanne et dokument og konvertere det til redigerbar tekst gratis download. Husk de dage, for at skulle skrive ud tekst ordret hvis du havde en hånd-out fra skole eller arbejde, der ikke var blevet sendt elektronisk? Hvilken smerte. Heldigvis er der nogle programmer, der eksisterer nu, der kan gøre jobbet enklere. FreeOCR er en af dem.
       
  NAPS2 er et dokument scanning ansøgning med fokus på enkelhed og brugervenlighed. Scan dine dokumenter fra WIA- og TWAIN-kompatible scannere, organisere de sider, som du vil, og gemme dem som PDF, TIFF, JPEG, PNG, og andre filformater. Kræver .NET Framework 4.0 eller højere.   Kopimaskine Fik en scanner og en printer? Hvorfor ikke kombinere de to ind i en kopimaskine? Du behøver ikke længere en reel fotokopimaskine, hvis du har Kopimaskine. Dette er, hvordan det går: Indsæt et dokument i scanneren, starte Kopimaskine og tryk sin Kopi-knappen. Efter et øjeblik din printer producerer en kopi af dokumentet. Det er det. Ingen svære indstillinger at gøre, det er meget brugervenlig.
       
  CloudScan er en helt gratis scanning ansøgning.Det giver en ny, enkel måde at scanne dine dokumenter, billeder eller fotos og gemme dem på mulitpage PDF-filer. Cloud held kan anvendes på en computer. Den enkle, interface giver resultater på få sekunder. Hvis du har mere end én pc (hjemme- eller kontornetværk), får du en revolutionerende tilgang til scanning: bare installere SharedScanner komponent til en pc, og du kan dele scanner og bruge den fra næsten enhver anden computer eller enhed uden installation. Bare en sædvanlig webbrowser er påkrævet.   Gratis Scan til PDF Enhver type program, der kan gøre dit liv lettere bør testes for enhver pris. Vores scan til PDF software vil hjælpe dig til at få de bedste resultater fra scanning og gemme en række skridt på vejen.
       
  CamScanner -Phone PDF Creator Mobile Scanner Brug telefonens kamera til at scanne kvitteringer, noter, fakturaer, whiteboard diskussioner, visitkort, certifikater mv   PaperScan Scanner Software giver brugerne mulighed for at drage fordel gratis fra fordelene ved et universelt scanning med efterbehandling kapaciteter værktøj. Begrænset parti TWAIN & WIA scanning / import (10 sider). Gem som enkelt side PDF / A, TIFF, JPEG, JPEG 2000, PNG, JBIG2, WebP. Indlæg Billedbehandling: farvejustering, farverum konvertering, effekter, filtre, afgrøde og mere ... PDF Understøttet af kryptering (læs & skrive).

 

 
 

Software gratis