Software gratis
     
 

  Skole software gratis download

       
       
       
       
  Gratis software til lærere Autodesk Education Vælg en titel at downloade software til din individuelle brug. For at få adgang software til din skole, gå til institutioner. Sekundære lærere Inspire. Engage.Forberede. Den næste generation af designere, innovatører og skabere er dine elever i dag. Hjælp dem med at realisere deres potentiale med gratis * adgang til professionelle design software og kreativitet apps. Tilføj Autodesks værktøjer til pensum hjælp læringsressourcer kortlagt til standarder for at hjælpe brændstof en livslang kærlighed til læring, problemløsning, samarbejde og kreativ tænkning-essentielle færdigheder til det 21. århundredes karriere.   Fedena er et gratis & opensource skole management software, der har flere funktioner end en studerende informationssystem. Brug fedena til effektivt at håndtere elever, lærere, ansatte, kurser og alle systemets & proces relateret til din institution.
       
  School Management Software Gratis software med fokus på ledelse af skolens administration   MarvelSoft skolens ledelse software er designet til styring af pre skoler, folkeskole, gymnasium, gymnasierne, stat, CBSE, ICSE, IGCSE skoler.
       
  openSIS Flersproget udgave Løsning for Handel Skoler og videregående uddannelse Understøtter studerende lifecycle management fra prospektering, indlæggelser, studieliv, graduering gennem alumner ledelse. Integreret med WordPress Portal-software og SugarCRM. Andre integrationer til rådighed.   Starehe skole management system kombinerer enkelhed og ydeevne for enestående kvalitet.
       
  Lantiv Planlægning Studio 7 Skema aktiviteter, klasser, kurser og sessioner ved hjælp af træk og slip. Må ikke bekymre dig om konflikter og sammenstød - programmet vil fortælle dig, når alle de ressourcer er gratis. Tildel farver til ressourcer for nemt at skelne mellem deres planlagte aktiviteter. Hurtigt importere data fra en eksisterende database i en række tilpassede formater. Fortryd enhver handling, hvis du skal.   Whiteboard Hent Gammel Version Tegn med røde, grønne, blå og sorte markører. Brug viskelæderet til at rydde op i tavlen. Højreklik på brættet for at angive et startpunkt og derefter begynde at skrive.Markeringer på tavlen gemmes automatisk, når programmet er lukket. 
       
      Virtual Microscope Virtual Microscope Screenshot Virtual Microscope er en NASA-finansieret projekt, der giver simuleret videnskabelige instrumenter for studerende og forskere over hele verden som en del af NASAs Virtuelle Laboratorium initiativ.  
       

 

 
 

Software gratis