Software gratis
     
 

     Software-programmer for børn gratis

       
       
       
       
  Tux Paint Tux Paint er et gratis, prisvindende tegneprogram for børn i alderen 3 til 12 (for eksempel førskole-og K-6). Tux Paint bruges i skoler rundt omkring i verden som en computer literacy tegning aktivitet. Det kombinerer en nem-at-bruge interface, sjove lydeffekter, og et opmuntrende tegneserie maskot, der guider børn, når de bruger programmet.   LEGO Digital Designer Med LEGO Digital Designer MINSTORMS tilstand har du adgang til hundredvis af virtuelle LEGO MINDSTORMS og Technic elementer. Du kan designe din næste robot model fra bunden, eller dokumentere din skabelse og dele på NXT log!
       
  Ray er bogstaver og tal Gratis , Free, sjovt at bruge undervisningssoftware for børn i alderen 3-6. En fantastisk måde at lære alfabetet, tal, tælle, enkel stavning, tastatur færdigheder og meget mere. Enkle, underholdende, pædagogiske spil, som dit barn vil ønsker at spille igen og igen. Med et udvalg af USA eller Storbritannien stavning ..   Memory Spil 5 Free Memory spil for børn: Pladerne skjule 16 identiske billeder, alle blandet op. Din opgave er at finde alle de identiske billeder.
       
  Europæiske Geografi Tutor Læring landene i Europa og Afrika, og staterne i USA, er nem takket være denne trio af afprøvede uddannelsesprogrammer.   Childsplay Childsplay er en sjov og gem måde at lade små børn bruger computeren, og samtidig lære dem lidt matematik, bogstaver i alphabeth, stavning, øje-hånd koordination etc.
       
  Tux Typing   Gør lære at skrive for børn sjov!   Simple Paint Et simpelt tegneprogram for børn. hans lille maleri program er beregnet til at undervise små børn til at håndtere musen og have det sjovt med farver og former.
       
  Cars 2 Color Paint tegnene fra Cars 2. Du kan farvelægge tegneserie autos vælge enhver maling du vil.   Tegning for børn er et gratis tegneprogram for børn med mange pæne muligheder.
       
  Forbundne Kids Malebog Gratis print og farve farve sider. Billeder til den unge førskole kunstneren samt ældre kunstner. Bare klik på et billede for at gøre det store og farve det med din foretrukne software eller ved hånden.   Kea malebog Den Kea malebog er en sjov og lærerig malebog for børn i alle aldre!
       
 

Software gratis