Software gratis
     
 

  Software testværktøjer gratis download

       
       
       
       
  SmartBear Gratis værktøjer til test og udvikling De bedste ting i livet er gratis. Gode nyheder - alt på denne side er gratis. Hent eller registrere og begynde at bruge dem, det er så simpelt. Målet med hver SmartBear gratis værktøj er at gøre dit liv bedre. Nedenfor finder du en række værktøjer til softwareudvikling, test og overvågning. Flere gratis værktøjer kommer, så kommer tilbage med jævne mellemrum for at opdage, hvad der er nyt.Så læg væk dine kontanter, er det ikke godt her.   Gratis software testværktøjer

 

Open Source Test Management Tools

       
  SoapUI er et gratis og open source cross-platform Funktionel Test løsning gratis download. Med et let-at-bruge grafisk brugerflade, SoapUI gør det nemt og hurtigt at oprette og udføre automatiserede funktionelle, regression, compliance, og load tests.   LoadUIWeb er et gratis desktop værktøj til ydeevne, stress, skalerbarhed og belastning test af web-applikationer gratis download. Designet fra bunden op til at hjælpe dig med at fokusere på de opgaver på hånden, kræver det ikke kendskab til programmering.
       
  Test Studio Let at vedtage, anvende og vedligeholde, Test Studio er simpelthen den mest brugervenlige testværktøj på markedet gratis download. Opret forsøg med den magtfulde optager, tilføje betinget logik, påberåbe JavaScript og desktop-kommandoer, håndtag dialoger, ekstrakt værdier i variable kan udføre billedfiler kontroller og meget mere. Alt dette uden en eneste linje kode.

Data, Generator Nogensinde behov brugerdefinerede formateret prøve / testdata, ligesom, dårlig? Tja, det er ideen om dette script. Det er en gratis, open source værktøj skrevet i JavaScript, PHP og MySQL, der lader dig hurtigt at generere store mængder brugerdefinerede data i en række forskellige formater til brug i test software, befolker databaser, og ... så videre og så videre.

  Myresluger! Myresluger er en test ramme designet omkring Ant, fra Apache Jakarta projekt. Det giver en nem måde at skrive test til kontrol af funktionaliteten af en web-applikation eller af en XML-webtjeneste gratis download. Den type test du kan skrive at bruge myresluger er: Send en HTTP / HTTPS anmodning til en webserver. Når svaret kommer tilbage, teste, at den opfylder visse kriterier. Du kan tjekke for HTTP-headere og svarkoder, og validere svar krop med regexp, XPath, Slappe NG, eller contentEquals tests, plus nogle binære formater. Nye forsøg kan nemt tilføjes. Lyt til indkommende anmodninger HTTP på en given webadresse på den lokale maskine. Når en anmodning kommer på denne webadresse, kan du tjekke dens parametre og / eller indhold, og sende et svar i overensstemmelse hermed. T
       
  Apodora Description: Apodora is a framework/tool for automating functional testing of web applications free download . It provides the user with programmatic control of the web browser allowing them to interact directly with the browser's user interface. It uses a database backend in order to remember how to find your html elements. This also makes your scripts easier to maintain. Requirement: Windows, IE6   Testopia er en prøvesag management udvidelse til Bugzilla. Den er designet til at være et generisk værktøj til sporing testcases, der giver mulighed for at teste organisationer til at integrere fejlrapportering med deres testcase køre resultater. Selvom den er designet med softwaretest i tankerne, kan det bruges til at spore forsøg på stort set alt i teknik processen.
       

 

 
 

Software gratis