Software gratis
     
 

     Software til CD cover

       
       
       
       
  CdCoverCreator   er en software til CD-covers kraftfuldt værktøj til at oprette din egen cd dækker for både lyd-og data-cd'er. Brug CdCoverCreator at oprette dine covers, indlæg, etiketter og endda pjecer.   coverXP Free  er en software til CD covers, har omslagsudskrivning aldrig været så let eller så færdig, skal du blot trække dine covers inde i softwaren direkte fra din browser og klikke på print-ikonet, vil dine nye covers blive udskrevet i sekunder.
       
  UnderCoverXP   er en software til cd dækker lille program til at nemt udskrive cd-og dvd covers. Det understøtter JPEG, GIF, PNG og BMP-formater og kan automatisk skalere forsider, bagsider, front + inde, inlays, DVD Boxes, digitale billeder og CD / DVD etiketter til de korrekte størrelser.   DeepBurner Free er en software til cd dækker avancerede og kraftfulde CD-og DVD-brænding pakke. Det fjerner besværet med at gøre AutoRuns, oprette og udskrive dine egne etiketter og pjecer. Du er i stand til at brænde alle data, kopiere disk, lave backups, oprette forbløffende fotoalbum, gør ISO-billeder og video-dvd'er med denne nemme at håndtere professionel software!
       
  CD-og DVD Label Maker er en software til cd-covers og dvd-etiket og jewel case design software, hjælper dig med at skabe smukke og professionelle CD / DVD etiketter.   DVD Slim Free er en software til cd dækker enkel, nem at bruge værktøj til at oprette omslag til lignende cd'er, dvd'er, VHS, PS1, PS2, PS3, PSP, Xbox, Nintendo Wii, BlueRay og meget mere. Denne dækning program giver følgende muligheder: Brug egne billeder fra din harddisk, Søgning efter forsidebilleder på internettet.
       
  Album Cover Art Downloader er en software til CD covers, der vil semi-automatisk downloade album cover billeder til din musiksamling. Alt du skal gøre er at pege på roden af din musik mappe og for hver mappe, vil programmet hente et sæt tilsvarende albumcovers fra internettet.   Album Art Downloader er en software til CD covers hente albumcovers af dine foretrukne albums. Det kan søge flere online kilder til albumcover.
       

 

 

Software gratis