Software gratis
     
 

     Software til OCR gratis

       
       
       
       
  Gratis OCR  er en Windows-software til OCR gratis, det indeholder en Windows installatør og det er meget nemt at bruge og understøtter multi-page TIFF er, fax dokumenter samt de fleste billedtyper, herunder komprimeret Tiff s som Tesseract motor på sin egen ikke kan læse.                                         ScanWiz er en software til OCR meget enkel at bruge og understøtter scanning til pdf og kan gemme dokumenter som komprimeret TIFF samt mange andre populære billedfiler.
       
  Free Image OCR er en software til OCR giver mulighed for at fastslå den indeholdte tekst i ethvert scannet dokument eller billede og kan gøre det fuldt valgbar, søgbare og redigerbare. Når dokumenterne, som du normalt arbejder er i scannet PDF eller billede-format, kan du altid ty til Free Image OCR til at udføre disse processer. Free Image OCR har en meget hurtig optisk anerkendelse motor, og giver mulighed for at konvertere en PDF til et tekstdokument uden problemer.   PDF-Xchange Viewer OCR dit billede baseret / scannet PDF er at gøre fuldt søgbare PDF-filer.
       
  Advanced OCR Free   er en software til OCR, eksporterer en scannet PDF-eller billedfil til TXT eller Microsoft Word. PDF OCR er et simpelt værktøj, der tager en PDF-fil, genererer derefter en ny en, der har tekstlag tilføjede, så det er søgbart din PDF-læser og kan blive indekseret af din desktop-søgning program, men er stadig ens, når de udskrives.   EasyScan   er en software til OCR enkelt billede scanning værktøj. EasyScan er en virksomhedsovertagelse interface til flatbedscanner hjælp Twain standard interface kapaciteter fra scannere chauffører.
       
  WinScan2PDF er en software til OCR WinScan2PDF er en meget lille (~ 40k) og bærbare program, der giver dig mulighed for at scanne dokumenter og gemme dem på din computer som en PDF ved hjælp af alle installerede scanner.   jOCR   Tag billeder med tekst områder og overføre dem til TXT. JOCR gør det muligt at tage billedet på skærmen og konvertere billedet til tekst. Det er nyttigt at genoplive de beskyttede filer, hvis tekst kan ikke kopieres.
       
       
       
 

Software gratis