Software gratis
     
 

     Software til PDF gratis

       
       
       
       
  PDFCreator PDFCreator let skaber PDF-filer fra ethvert Windows-program. Brug den som en printer i Word, Excel eller andre Windows-program. En PDF tager mindre lagerplads, og er lettere at sende med e-mail. Gør PDF creator del af din software suite, du har installeret på din computer for nem PDF skabelse.   Adobe Reader er den gratis global standard for pålideligt visning, udskrivning og kommenterer PDF-dokumenter, PDF viewer.
       
  Foxit Reader   Et hurtigt alternativ til Adobe Reader.   PDF-Xchange Viewer Dem, der ønsker at se / ændre eller udføre simpel redigering og endda OCR Billede baseret PDF-filer på deres Windows-pc er nu en gratis PDF-læser alternativ til Adobe Reader!
       
  Gratis PDF til Word Doc Converter Gratis PDF til Word Doc Converter er sådan en desktop dokument konvertering værktøj til at konvertere Adobe PDF-fil til Microsoft Word Doc-fil - og det er helt gratis! Programmet kan udtrække tekst, billeder, figurer fra PDF-fil til Word Doc-fil og bevare layout. Det kan konvertere alle de sider, eller nogen sider vifte af PDF-filen.   FreePDF XP Lav dine egne PDF-filer gratis
       
  Gratis PDF Unlocker  er en software til password , der vil fjerne adgangskoden, og restriktioner på en PDF-fil, som du kan læse. Der er to typer adgangskoder, der kan bruges i en PDF-fil. 1.. En adgangskode, der begrænser visse funktioner. Såsom udskrivning, copy & paste. Dette er den mest almindelige type. {Owner} 2.. En adgangskode til at åbne filen for læsning. {User}.   CutePDF Writer Generer PDF-dokumenter med nogen af dine programmer (skal være i stand til at udskrive) for at konvertere til professionel kvalitet PDF-dokumenter - med blot et tryk på en knap!
       
  PDF Split og sammenfletning Split og flette dine PDF-filer   doPDF   Opret PDF-dokumenter fra alle Windows-program. Udskriv til PDF via den virtuelle printer driver doPDF.
       
  PDF995   Oprette PDF-dokumenter fra ethvert program, der kombinerer dokumenter til en enkelt PDF, automatisk link indsættelse, hierarkiske bogmærke indsættelse, PDF konvertering til formateret HTML eller DOC (kun tekst), integration med Word værktøjslinje med automatisk indholdsfortegnelse og link generation; autoattach til email, papirvarer og stempling   Scan2PDF scanne dokumenter og gemme dem som PDF-filer.
       
       
       

 

 

Software gratis