Software gratis
     
 

     Software til USB-kamera

       
       
       
       
  ooVoo er en software til USB-kamera gratis multiple video chat-klient, Videochat med op til 12 venner. Sende cool videobeskeder. Optag og upload til YouTube. Instant Messaging.   Camfrog Video Chat   er en software til USB-kamera, deltage i eller oprette din egen gratis webcam chat rooms. Private Gratis Video og lyd Opkald og se dine venner privat eller mød nogen i vores bruger bibliotek. Videochat 1-mod-1 og deltag video chat rooms. Ingen webcam er forpligtet til at se folk. Camfrog arbejder bag alle firewalls, routere og trådløse netværk. Det er nemt at finde nye folk til videochat med vores bruger bibliotek.
       
  ManyCam   er en software til USB-kamera, tilføje sjove specielle effekter til dit webcam. ManyCam Studio Pro forvandler ManyCam ind i en Pro video switcher med overgange og meget mere! Den nye Audio fane kan du sende Pro audio og tilføje fantastiske lydeffekter. HD Video Support og Broadcasting Optag video og lyd til din harddisk. Frames per sekund ydeevne stiger. Picture in Picture nu resizable sammen med evnen til at tilføje 4 kilder. Awesome ny video-og lydeffekter!   MyWebcam Broadcaster er en software til USB-kamera, MyWebcam er en tjeneste, der lader dig se dit webcam overalt i verden via både Internet & på din mobiltelefon.
       
  MyCam er en software til USB-kamera, tage snapshots, optage video fra dit webcam og håndtere dem! Snapshot i JPEG / BMP-formater. Optag video til MJPEG/MP3 AVI-format.   Tango Tango til PC ringe til dine venner, der har Tango på deres telefoner, tabletter, eller computere gratis!
       
  Øjeæblet Chat Voice og videochat med venner og familie, herunder flerpartisystem konferencer. Hold kontakten med venner og familie med at bruge rig tilstedeværelse og instant messaging Chat med din AIM, Google Talk, MSN og Yahoo! venner, gruppe eller personlige videokonferencer.   Yawcam   er en software til USB-kamera, offentliggøre billeder taget med din Webcam på nettet. Video streaming, billede snapshots, indbygget webserver, Bevægelsesregistrering, Ftp-upload.
       
  WebCamImageSave er en software til USB-kamera, enkel WebCam capture hjælpeprogram, der giver dig mulighed for nemt at tage et stillbillede fra dit kamera hver antal sekunder, du vælger, og gem den i billedfil (. jpg,. png,. bmp) på din disk.   SplitCam er en software til USB-kamera webcam software tilbyder smarte webcam effekter for at have flere positive følelser i løbet af videoopkald med dine venner! Derudover SplitCam er den nemmeste måde at dele dit webcam video stream.
       
       

 

 

Software gratis