Software gratis
     
 

     Software til USB-stick

       
       
       
       
  PortableApps.com er en software til USB stick, kan du bære alle dine yndlingsprogrammer på en bærbar enhed eller cloud-drev og bruge dem på enhver pc. Nu kan du få din egen browser med alle dine bogmærker og udvidelser, dit fulde kontorpakke, dit foto editor, hele din musiksamling dine yndlingsspil, dine udviklingsværktøjer og meget mere.   Genaktivere er en software til USB-stick, blev designet til at reparere venstre over skader forårsaget af virus, malware, trojanske heste.
       
  Lupo PenSuite er en software til USB-stick, den frie samling af bærbare software til alle all-in-one til hvert behov helt gratis og bærbare oversat i 28 sprog ingen spyware, adware eller virus, nem at bruge og til at personliggøre over 160 programmer, og spil inkluderet tusindvis af programmer og spil til rådighed.    
       
  PeToUSB er en software til bootable USB    ansøgning til formatering og gøre bootable, USB Flash-hukommelse drev og USB harddiske og eventuelt kopiere outputtet fra en vellykket BartPE / WinPE bygge til enheden. Der er muligheder for backup / gendanne MBR på en enhed.   EasyBCD er en software til bootable USB dual boot din PC på få sekunder. Boot både til og fra USB-drev, ISO billeder, virtuelle diske og meget mere. Boot overalt. Oprette selvstartende USB-sticks med reparation utilities, som du kan tage med dig overalt. Beskyttes mod katastrofen. Oprette poster til at starte i recovery utilities eller fejlsikret tilstand for at forberede sig til en regnvejrsdag. Smertefri redigering. Tilføje, omdøbe, fjerne, konfigurere og ændre rækkefølgen poster på indfald. Løse vanskelige problemer. Brug EasyBCD til fejlfinding Windows, bakke op og reparere bootloader, og meget mere. Kraftfuld scripting med NeoGrub Du har magt til at skjule partitioner, ændre aktive flag, og skabe komplekse boot scenarier.
       
  uSbuntu Levende Creator er en software til bootbar USB skaber bærbare, bootable og virtualiserede USB stick kører Linux.   EASEUS Disk Copy er en software til bootable USB kopiere og backup alle dine harddisk, kan det hjælpe dig med boot problemer. Indbygget i brændende funktioner gør automatisk bootbar CD / DVD skabelse til at kopiere hele disken nemt. Partition copy & Disk copy: Copy en partition / disk til en anden sektor for sektor med et CD. Sektorer kopi til gøre den fysiske 1:1 kopier (kloner) harddiske og partitioner med 100% identitet til den oprindelige.
       

 

 

Software gratis