Software gratis
     
 

    Software til foto blanding fri

       
       
       
       
  Billede Inc er en software til foto blande free Opret billedkompositioner bruge lag og masker. Blend flere fotos sammen, skabe interessante tekstur overlejringer eller tilføje kant og ramme effekter til dine billeder.   Morpheus Photo Mixer er en software til foto blande gratis compositing software, der blander ansigter og kropsdele mellem to fotos. Placer den ene persons hovedet på nogen (eller noget) andens krop eller kombinere de sjoveste funktioner af to mennesker til at skabe en hypotetisk tredje person.
       
  Shape Collage er en software til foto blande gratis oprette billede collager i mindre end et minut med blot et par klik med musen. Fotos er automatisk og intelligent placeret ved hjælp af en meget hurtig patentanmeldt metode. Bruge fotos på computeren eller fra internettet til lave collager. Lave collager i enhver tænkelig form.   ScrapbookFlair er en software til foto blande friaktie din scrapbøger med familie og venner. Lave smukke scrapbog sider fra dine digitale fotos på få minutter. Fri adgang til fabelagtig baggrunde, dekorationer og designskabeloner.
       
  EM Free Photo Collage   er en software til foto blande gratis sjov og meget nem at bruge værktøj til at gøre imponerende fotocollager og digitale scrapbøger med dine fotos. du kan vælge en favorit foto som baggrund, arrangerer flere fotos på papir, derefter anvende operationer på dem, såsom roterende, resizing, tilføjer frame, ændrede position, og skiftende overlay orden, og samle dem i billedet med maske skabeloner. også kan du vælge en collage skabeloner, drag-and-drop dine fotos til at skabe uforglemmelige gaver og souvenirs.   webGobbler er en software til foto blanding som giver dig mulighed for at skabe foto mosaik billeder fra din egen computer. Et foto mosaik billede består af bittesmå billeder, der er monteret sammen på en sådan måde, at fra en afstand, de blander sammen for at skabe udseendet af et nyt billede.
       
  Fusion Tillader slå flere billeder af den samme scene i ét.   Foto-Mosaik hjælper dig til at skabe mosaik-billeder, som er sammensat af mange små billeder (fliser), fra dine egne fotos.

 

       
  Fotorammer & effekter Free er en software til fotoeffekter gratis, digital foto værktøj, der giver dig mulighed for at tilføje rammer, grænser og filter effekter til dine digitale fotos.   Funny Photo Maker   er en software til foto blande effekter hjælper redigere fotos med 150 + pragtfulde fotorammer, ansigt sjov & kunstneriske effekter, eksport fotos i billedfil og GIF-animation, og let forvandler dine billeder til kunstnerisk og interessant mesterværk! Rich Fotorammer: reklameskilte, events, celebraties, spil osv. Face sjove effekter: populære stjerner, dyr, film scener osv. Gorgeous kunstneriske 3D fotoredigering virkninger fuld tilpasning indstillinger, Sjove udtryk.
       
  Photo! Editor er en software til foto blande effekter, kan du fjerne røde øjne med det samme, forbedre farven af billedet, lave sjove karikaturer, tilføje forbløffende lyseffekter, glatte, resample og beskære billeder. Den denoise værktøj er en af verdens bedste til effektivt at fjerne luminans og farve støj fra digitale billeder lavet under dårlige lysforhold. Du vil også sætte pris på Make Up værktøj, der tilbyder et komplet sæt af retouchering filtre til at gøre det bedste ud af dine portrætfotos.   PhotoScape Portable er en software til foto effekter sjovt og nemt fotoredigering software, der giver dig mulighed for at fastsætte og forbedre fotos. specielle effekter inkluderet.
       
  PhotoFiltre Portable er en software til foto effekter komplet billede retouchering program. blæk eller mosaik effekter Det er også udstyret   PhotoFiltre   er en software til foto effekter komplet billede retouchering program, billedredigeringsprogram og optimizer, Pointillism, puzzle effekt, mere end 100 filtre.
       
  PhotoShine er en software til foto effekter, som vil lade dig anvende sjove, smukke og iøjnefaldende effekter til dine yndlingsbilleder. giver dig en nem måde at gøre fotocollage ved at tilføje dit billede ind forskellige smukke skabeloner   Pixlr-O-Matic er en dejlig, Instagram-lignende program til at hjælpe dig med at gøre dine fotos til noget særligt. Gør dine fotos til cool ud vintage og retro snaps! Med denne sjove og enkle mørkekammer du kan anvende filtre, belysning og grænser så nemt som en to tre.
       
  FotoSketcher   Konverter dine digitale fotos i en skitse, et maleri eller en tegning. Over 20 forskellige stilarter er tilgængelige fra blyantstegninger til akvarel eller olie malerier, pen og blæk tegninger og tegnefilm.   Photo til Sketch   konvertere et billede til fremragende skitse, og male akvarel.
       
  Tegneren    Denne kompakte og nem at bruge grafik software muliggør selv en computer nybegynder til at skabe sjove karikaturer eller realistiske billeder, der anvender kreative vridning effekter i løbet af få minutter.   Easy Photo Effects   er en software til fotoeffekter nok den mest nemme at bruge foto editor, du nogensinde vil finde. Med blot et klik på en knap kan du konvertere dine billeder i sort-hvide kunstværker, give dem en vintage sepia look eller anvende en kølig film effekt.
       
  Face Kontrol er en software til fotoeffekter plug-in er et præcisions værktøj til ansigtsudtryk syntese, for at gøre karikaturer fra fotos og for animerede portrætter skabelse.   Face Jævnere er en software til fotoeffekter special fotoredigering software. Undertiden ansigtet huden på billedet ikke ser fint. Face Smidigere glatter ansigtet huden på en nem og hurtig måde, og gør billedet mere smuk.  
 

Software gratis