Software gratis
     
 

    Software til foto effekter gratis

       
       
       
       
  Fotorammer & effekter Free er en software til fotoeffekter gratis, digital foto værktøj, der giver dig mulighed for at tilføje rammer, grænser og filter effekter til dine digitale fotos.   Funny Photo Maker   er en software til fotoeffekter hjælper redigere billeder med 150 + pragtfulde fotorammer, ansigt sjov & kunstneriske effekter, eksport fotos i billedfil og GIF-animation, og let forvandler dine billeder til kunstnerisk og interessant mesterværk! Rich Fotorammer: reklameskilte, events, celebraties, spil osv. Face sjove effekter: populære stjerner, dyr, film scener osv. Gorgeous kunstneriske 3D fotoredigering virkninger fuld tilpasning indstillinger, Sjove udtryk.
       
  Photo! Editor er en software til fotoeffekter, kan du fjerne røde øjne med det samme, forbedre farven af billedet, lave sjove karikaturer, tilføje forbløffende lyseffekter, glatte, resample og beskære billeder. Den denoise værktøj er en af verdens bedste til effektivt at fjerne luminans og farve støj fra digitale billeder lavet under dårlige lysforhold. Du vil også sætte pris på Make Up værktøj, der tilbyder et komplet sæt af retouchering filtre til at gøre det bedste ud af dine portrætfotos.   PhotoScape Portable er en software til foto effekter sjovt og nemt fotoredigering software, der giver dig mulighed for at fastsætte og forbedre fotos. specielle effekter inkluderet.
       
  PhotoFiltre Portable er en software til foto effekter komplet billede retouchering program. blæk eller mosaik effekter Det er også udstyret   PhotoFiltre   er en software til foto effekter komplet billede retouchering program, billedredigeringsprogram og optimizer, Pointillism, puzzle effekt, mere end 100 filtre.
       
  PhotoShine er en software til foto effekter, som vil lade dig anvende sjove, smukke og iøjnefaldende effekter til dine yndlingsbilleder. giver dig en nem måde at gøre fotocollage ved at tilføje dit billede ind forskellige smukke skabeloner   Pixlr-O-Matic er en dejlig, Instagram-lignende program til at hjælpe dig med at gøre dine fotos til noget særligt. Gør dine fotos til cool ud vintage og retro snaps! Med denne sjove og enkle mørkekammer du kan anvende filtre, belysning og grænser så nemt som en to tre.
       
  FotoSketcher   Konverter dine digitale fotos i en skitse, et maleri eller en tegning. Over 20 forskellige stilarter er tilgængelige fra blyantstegninger til akvarel eller olie malerier, pen og blæk tegninger og tegnefilm.   Photo til Sketch   Et værktøj til at konvertere et billede til fremragende skitse, og male akvarel.
       
  Tegneren    Denne kompakte og nem at bruge grafik software muliggør selv en computer nybegynder til at skabe sjove karikaturer eller realistiske billeder, der anvender kreative vridning effekter i løbet af få minutter.   Easy Photo Effects   er en software til fotoeffekter nok den mest nemme at bruge foto editor, du nogensinde vil finde. Med blot et klik på en knap kan du konvertere dine billeder i sort-hvide kunstværker, give dem en vintage sepia look eller anvende en kølig film effekt.
       
  Face Kontrol er en software til fotoeffekter plug-in er et præcisions værktøj til ansigtsudtryk syntese, for at gøre karikaturer fra fotos og for animerede portrætter skabelse.   Face Jævnere er en software til fotoeffekter special fotoredigering software. Undertiden ansigtet huden på billedet ikke ser fint. Face Smidigere glatter ansigtet huden på en nem og hurtig måde, og gør billedet mere smuk.  

 

 

Software gratis