Software gratis
     
 

    Software til fotobøger gratis

       
       
       
       
  Picasa   er en software til fotobøger gratis håndtere, redigere og vise dine billeder i en endnu mere behagelig måde, både offline og online - takket være Picasa Webalbum synkronisering værktøj.   Hofmann Digital Album   er en software til fotobøger free Opret digitale fotoalbum og bestille trykte kopier online
       
  JAlbum   er en software til fotobøger gratis generator med indeks sider og diasshows.   Photo Album Creator    er en software til fotobøger gratis med FG Photo Album Creator kan du nemt gøre fotoalbum. Fotoalbummet gemmes som eksekverbar fil (. Exe), så det ikke behøver nogen seerne til at køre. Med simple museklik kan du tilføje fotos, tilføje kommentarer på de fotos, tilføj album velkommen og slutningen tekst, tilføje musik fil, som vil blive spillet, når du starter albummet.
       
  DigiBookShelf   er en software til fotoalbum, som hjælper dig til at skabe et digitalt foto album ved hjælp af dine digitale fotos, billeder og videoer! - Du kan sende dit digitale fotoalbum nemt til dine venner via e-mail! - Det er muligt at dele dine digitale fotoalbum med dine venner over hele verden!   FxFoto   er en software til fotoalbum, et enkelt værktøj til at organisere, arkivere, redigere, forbedre og layout collager og diasshows med dine fotos.
       
  AAA Webalbum   er en software til fotobøger gratis, nu kan du oprette flotte web fotoalbum fra dine digitale fotos og uploade dem på din egen hjemmeside med SWGSoft s freeware web fotoalbum - effektivt og enkelt værktøj til at lave dine egne stilfulde web albums!   Arclab Thumb Studio Thumb Studio er en nem at bruge billedgalleri, miniaturebillede, slideshow og web fotoalbum skaberen for alle. Dens også et billede konverter, som giver dig mulighed for at oprette 3 forskellige billedstørrelser på én gang, skal du konvertere dem til et andet format.
       
  PhotoMeister   er en software til fotobøger gratis administrere, publicere og redigere fotos med et digitalt kamera, slideshows, e-fotobøger. Importer billeder fra de fleste digitale kameraer direkte i din PC Sorter, arrangere, filtrer og beskære dine fotos og endda fjerne røde øjne. Konverter dine billeder til websider, e-mails eller screensavers. Oprette fotoalbum til at udskrive eller eksportere som PDF-filer. Opret vcd'er til din DVD-afspiller for at vise dine billeder på dit TV.   Desktop Author DeskTop Author er en e-bog elektronisk publicering software, der giver dig mulighed for hurtigt, nemt og professionelt at oprette og / eller sælge side dreje elektroniske publikationer såsom eBooks, eCatalogs, eBrochures, ePresentations, fotoalbum og meget mere. Opret DNL eBooks til Windows, Mac og Android. præsentationer, nyhedsbreve, fotoalbum eller markedsføring, e-bøger, digitale fotoalbum.
       
       
       
 

Software gratis