Software gratis
     
 

    Software til fotocollage gratis

       
       
       
       
  Shape Collage er en software til fotocollage gratis skabe billede collager i mindre end et minut med blot et par klik med musen. Fotos er automatisk og intelligent placeret ved hjælp af en meget hurtig patentanmeldt metode. Bruge fotos på computeren eller fra internettet til lave collager. Lave collager i enhver tænkelig form.   ScrapbookFlair er en software til fotocollage friaktie din scrapbøger med familie og venner. Lave smukke scrapbog sider fra dine digitale fotos på få minutter. Fri adgang til fabelagtig baggrunde, dekorationer og designskabeloner.
       
  EM Free Photo Collage   er en software til fotocollage gratis sjov og meget nem at bruge værktøj til at gøre imponerende fotocollager og digitale scrapbøger med dine fotos. du kan vælge en favorit foto som baggrund, arrangerer flere fotos på papir, derefter anvende operationer på dem, såsom roterende, resizing, tilføjer frame, ændrede position, og skiftende overlay orden, og samle dem i billedet med maske skabeloner. også kan du vælge en collage skabeloner, drag-and-drop dine fotos til at skabe uforglemmelige gaver og souvenirs.   webGobbler er en software til fotocollage, der tillader dig at oprette foto mosaik billeder fra din egen computer. Et foto mosaik billede består af bittesmå billeder, der er monteret sammen på en sådan måde, at fra en afstand, de blander sammen for at skabe udseendet af et nyt billede.
       
  Billede Inc Opret billedkompositioner bruge lag og masker. Blend flere fotos sammen, skabe interessante tekstur overlejringer eller tilføje kant og ramme effekter til dine billeder.   Foto-Mosaik hjælper dig til at skabe mosaik-billeder, som er sammensat af mange små billeder (fliser), fra dine egne fotos.

 

       
  Fusion Tillader slå flere billeder af den samme scene i ét.   Morpheus Photo Mixer er compositing software, der blander ansigter og kropsdele mellem to fotos.
       
 

Software gratis