Software gratis
     
 

    Software til skæring musik gratis

       
       
       
       
  WavePad Make er en software til at skære musik gratis redigere stemme og andre lydoptagelser, optage og redigere mp3, musik og andre lydfiler, tilføje effekter, støjreduktion, VST.    Power Sound Editor er en software til at skære musik gratis redigere og mixe dine lyde, optage din egen musik, stemme eller andre lydfiler, redigere det, bland det med andre lyd-eller musikalske dele, tilføje effekter som Reverb, Chorus, og Echo, og brænde det på en CD. 
       
  Audacity  er en software til at skære musik gratis lydoptager og redaktion suite, Optag live audio, Konverter bånd og optegnelser til digitale optagelser eller cd'er, Edit Ogg Vorbis, MP3, WAV eller AIFF lydfiler, Klip, kopier splejsning eller mix lyde sammen, Ændre hastighed eller tonehøjde en optagelse.   Free MP3 Cutter og Editor er en software til at skære musik gratis c ut og redigere MP3 og WAV-filer.
       
  Power Sound Editor er en software til at skære musik gratis e verything du har brug for at redigere og mixe dine lyde.   Eahoosoft Free MP3 Cutter Joiner   er en software til skæring musik gratis cut og deltag MP3-filer på en enkel måde
       
  Power MP3 Cutter (MP3 Sound Cutter) er en software til at skære musik gratis kan skære MP3-eller WAV segment fra MP3-og WAV-format.    
       
 

Software gratis