Software gratis
     
 

    Software til streaming video gratis

       
       
       
       

 

  BroadCam Video Streaming Software er en software til streaming video gratis, Stream & Broadcast videoer over internettet. Tilføj levende eller indspillet video til din hjemmeside Komprimer og streame video til internettet Videostreams spille i alle de populære browsere sendes fra webcams eller video input.   PeerStreamer er en software til streaming video gratis, er en open source P2P Media Streaming rammer skrevet i C, der er udviklet som en del af NAPA-WINE europæisk forskningsprojekt. Det omfatter en streaming motor til effektiv distribution af medier vandløb, en kilde Ansøgning om oprettelse af kanaler og en spiller applikationer for at visualisere streams.
       
  FreeCast er en software til streaming video gratis Java applikation, som giver peer-to-peer streaming. Det muliggør en strøm udsendelse til et stort antal lyttere fra en simpel DSL-forbindelse.   Stream ~ 2 ~ Stream er en software til streaming video gratis, Next Generation Streaming. Stream-2-Stream implementerer multicast +, en næste generation streaming protokol. Multicast + er mere effektiv og kræver mindre båndbredde end direkte streaming (fx shoutcast / icecast).
       
  P2P-radio er en software til streaming video gratis, Peer to Peer Streaming. P2P-Radio er et program, der kan distribuere lyd og video-streams (mp3-eller ogg Vorbis / NSV) via internettet i et peer-to-peer-måde. Det er muligt at oprette din egen internet radio station med P2P-radio!

P2P-Radio er programmeret i Java og kører på Windows, Mac OS X, Linux og mange andre systemer.

 

  Trevbus er en software til streaming video gratis, er du et tv eller producenten i støbeskeen? Har du et budskab, du ønsker hørt? Er mainstream medierne at få dig ned?
       
  VideoTyrant  er en software til streaming video gratis, der kan streame video via BitTorrent-netværket. Dette program kræver ikke specifikt kodede torrents eller noget. Det har den GUI af Azureus alle med magt til at streame.   GoalBit er et gratis open source video-streaming-platform kan distribuere høj båndbredde live video-indhold til alle bevare sin kvalitet. Hvad du kan gøre med Goalbit Media Player. Afspille og optage GoalBit videostreams på nettet. Levende broadcast dig selv.
       
       
 

Software gratis