Software gratis
     
 

    Software til video-konference fri

       
       
       
       
  Skype er en software til videokonference gratis, telefonmøder. Tal med mere end én person ad gangen. Group videoopkald Indhente ansigt til ansigt med flere personer på samme tid på en gruppe videoopkald.   ooVoo   er en software til videokonference gratis, gruppe videoopkald Indhente ansigt til ansigt med flere personer på samme tid på en gruppe videoopkald med Skype.
       
  Google Voice og Video Chat   er en software til videokonference gratis, giver dig mulighed for at holde videokonferencer med familien. Videochat lige fra Gmail, iGoogle og orkut. Se ud og lyde dit bedste med høj kvalitet lyd og video.   PalTalk   er en software til videokonference gratis, snak og videochat med folk fra hele verden. Chat ansigt til ansigt med op til 10 venner. og video-konferencer, som du kan deltage,
       
  BRAVIS Galaxy   er en software til videokonference gratis, videokonference løsning for samarbejde med forretningsforbindelser, kollegaer og kunder direkte fra dit skrivebord. Den forretningsløsning i vores videokonference software er tilgængelig for op til 16 participiants.   Camfrog Video Chat    er en software til videokonference gratis, deltage i eller oprette din egen gratis webcam chat rooms. Private Gratis Video og lyd Opkald og se dine venner privat eller mød nogen i vores bruger bibliotek. Videochat 1-mod-1 og deltag video chat rooms. Ingen webcam er forpligtet til at se folk. Camfrog arbejder bag alle firewalls, routere og trådløse netværk. Det er nemt at finde nye folk til videochat med vores bruger bibliotek.
       
  ooVoo er en software til USB-kamera gratis multiple video chat-klient, Videochat med op til 12 venner. Sende cool videobeskeder. Optag og upload til YouTube. Instant Messaging.    
       
  ManyCam   er en software til USB-kamera, tilføje sjove specielle effekter til dit webcam. ManyCam Studio Pro forvandler ManyCam ind i en Pro video switcher med overgange og meget mere! Den nye Audio fane kan du sende Pro audio og tilføje fantastiske lydeffekter. HD Video Support og Broadcasting Optag video og lyd til din harddisk. Frames per sekund ydeevne stiger. Picture in Picture nu resizable sammen med evnen til at tilføje 4 kilder. Awesome ny video-og lydeffekter!   MyWebcam Broadcaster er en software til USB-kamera. MyWebcam er en service, der lader dig se dit webcam overalt i verden via både Internet & på din mobiltelefon.
       
  MyCam er en software til USB-kamera, tage snapshots, optage video fra dit webcam og håndtere dem! Snapshot i JPEG / BMP-formater. Optag video til MJPEG/MP3 AVI-format.   Tango Tango til PC ringe til dine venner, der har Tango på deres telefoner, tabletter, eller computere gratis!
       
  Eyeball Chat   er en software til videokonference fri, stemme-og videochat med venner og familie, herunder flerpartisystem konference Hold kontakten med venner og familie med at bruge rig tilstedeværelse og instant messaging Chat med din AIM, Google Talk, MSN og Yahoo ! venner, gruppe eller personlige videokonferencer.   Yawcam   er en software til USB-kamera, offentliggøre billeder taget med din Webcam på nettet. Video streaming, billede snapshots, indbygget webserver, Bevægelsesregistrering, Ftp-upload.
       
  WebCamImageSave er en software til USB-kamera, enkel WebCam capture hjælpeprogram, der giver dig mulighed for nemt at tage et stillbillede fra dit kamera hver antal sekunder, du vælger, og gem den i billedfil (. jpg,. png,. bmp) på din disk.   SplitCam er en software til USB-kamera webcam software tilbyder smarte webcam effekter for at have flere positive følelser i løbet af videoopkald med dine venner! Derudover SplitCam er den nemmeste måde at dele dit webcam video stream.
       
       
 

Software gratis