Software gratis
     
 

    Softwares til tegning diagrammer gratis

       
         
       
       
  Dia er en software til at tegne diagrammer alsidig og nem at bruge gratis diagram editor. Dia er en software til at skabe tekniske diagrammer. Dia er nyttig til at tegne UML diagrammer, netværk kort og flowcharts.   YED er en software til at tegne diagrammer, der kan anvendes til hurtigt og effektivt at generere høj kvalitet diagrammer. Opret diagrammer manuelt eller importere dine eksterne data til analyse. Professionelle diagrammer, hurtigt og nemt.
       
  Diagram Designer sa software til at tegne diagrammer simple vektorgrafik editor til at skabe flowcharts, UML klasse diagrammer, illustrationer og diasshow.   EDraw Mindmap er en vektor-baserede sind mapping software med rige eksempler og skabeloner, som gør det nemt at oprette mindmaps, brainstorming diagrammer, projektets tidslinje, livet planner, SWOT analyse og skitse kort.
       
  VectorEngineer er et 2D-CAD-system oprindeligt udviklet som et teknisk tegning program til at producere arbejdstegninger til tekniske projekter.   Process Modeler værktøj til tegning business procesdiagrammer til Windows og Pocket PC'er.
       
  Opret elektriske kredsløb skemaer og mere på få minutter med SmartDraw software til at tegne diagrammer Electronic Circuit Automotive Ledningsføring Circuit Skema Electrical Wiring Digitale kredse Parallel kredsløb og meget mere!    
       

 

 
 

Software gratis