Software gratis
     
 

    Tegning software til børn

       
       
       
       
  Tux Paint en af de bedste gratis tegning software til børn, er et gratis, prisvindende tegneprogram for børn i alderen 3 til 12 (for eksempel førskole-og K-6). Tux Paint bruges i skoler rundt omkring i verden som en computer literacy tegning aktivitet. Det kombinerer en nem-at-bruge interface, sjove lydeffekter, og et opmuntrende tegneserie maskot, der guider børn, når de bruger programmet.   Tux Typing er en tegning software til børn, gør at lære at skrive for børn sjov! Denne pædagogiske spil leveres med to forskellige spil til at øve dine skrive, og har en stor tid gør det.
       
  Tux Paint Stamps have endnu mere sjov med Tux Paint stempler   Simple Paint er en simpel tegning software til børn, er dette lille maleri program beregnet til at undervise små børn til at håndtere musen og have det sjovt med farver og former.
       
  Cars 2 Color   Du kan farvelægge tegneserie autos vælge enhver maling du vil.   Tegning for børn er et gratis tegning software til børn med mange pæne muligheder. Du kan tegne med mange forskellige penne, kan du sætte stempler på dine tegninger, oprette alle slags tekst effekter og meget mere.
       
  Forbundet Kids malebog  er en tegning software til børn gratis print og farve farve sider. Billeder til den unge førskole kunstneren samt ældre kunstner. Malebog er en samling af tyve elektroniske farve sider. Denne bog indeholder dyr, blomster, biler, fly, og naturskønne steder.   Kea malebog  er en tegning software til børn, der er over 300 farve sider til at hente, og du kan endda lave dine egne.
       

 

 

Software gratis