Software gratis
     
 

   eBook software gratis download

       
       
       
       
  SCRIBA eBook Maker er et projekt til at bygge ebøger (i ePub, PDF og zip-formater) ved hjælp af indholdet allerede findes i andre formater (fx HTML, PDF, XML, osv) både på nettet og på filsystemer. SCRIBA er et hjælpeprogram skrevet i java6 og har en kommandolinje brugerflade.   kaliber er et gratis og open source e-bog bibliotek management applikation udviklet af brugere af e-bøger til brugere af e-bøger. Det har et overflødighedshorn af funktioner opdelt i følgende hovedkategorier: Library Management E-bog konvertering Synkronisering til e-bog-læser enheder Downloading nyheder fra nettet og omdanne den til e-bogform Omfattende e-bog fremviser Content server til online-adgang til din bogsamling e-bog redaktør for de store e-bog formater
       
  Mobipocket Creator  Home Edition -Fri- giver dig mulighed for at oprette dine eBøger, fotoalbum, personlige databaser og meget mere med en enkel og intuitiv brugergrænseflade og kan udvides skabeloner.   Hent den gratis Kobo app til at læse, når og hvor du vil, og derefter vælge fra vores katalog med mere end 4 millioner af verdens bedste titler.
       
  Adobe Digital Editions   Adobe Digital Editions software tilbyder en engagerende måde at se og administrere eBooks og andre digitale publikationer. Brug den til at downloade og købe digitalt indhold, som kan læses både online og offline.   Hamster eBook verte R er en 100% gratis download og nem måde at flytte eBooks mellem enheder - gør det muligt at konvertere eBook filer i proprietære formater til Sony, iRiver, Amazon, Kobo, og andre eBook læsere i en version, der kan læses på enhver anden læser, eller på dem alle som en simpel PDF eller filformat de alle forstår gratis download.
       
  Kindle for PC 1.10.1 Læs mere end 1 million * fænge bøger på din PC med gratis Kindle læsning app. Ingen Kindle anordning kræves. Whispersync teknologi synkroniserer din sidste side læse, bogmærker, noter og højdepunkter på tværs af forskellige enheder.   Nook til PC   Nyd millioner af bøger plus fuld adgang til hele din Nook Bibliotek uden at forlade dit skrivebord. Synkroniser automatisk din sidste side og bogmærker til en anden enhed med en NOOK eReading ansøgning. Tilføj noter, højdepunkter og bogmærker, som du læser.
       
  Sigil er et gratis, open-source e-bog editor til filer i .epub format import- og redigere ebøger i .TXT, HTML og .epub format, og konvertere dem til .epub til eksport ..   FBReader er en gratis (og reklamefri) multi-platform som e-bog reader.Supports populære e-bog formater: ePub, FB2, mobi, rtf, html, almindelig tekst, og en masse andre formats.Provides adgang til populære netværk biblioteker, der indeholder en store sæt af ebøger. Hent bøger gratis eller mod betaling. Tilføj din egen katalog.
       

 

 
 

Software gratis